Toisipa joku minullekin auton Saksasta

Denkku Automobile Oy on alkukesästä 2008 perustettu yhtiö. Yhtiö toimii pääsääntöisesti toimeksiantoperusteisesti.

Kuultuani riittävän monta kertaa, että ”olisipa mukavaa jos joku toisi minullekin auton Saksasta” päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja perustimme tämän yrityksen. Olen tuonut itselleni, lähisukulaisilleni ja tuttavilleni useamman auton Saksasta ja uskallan väittää, että Saksasta saa laadukkaita autoja, ja että kaupankäynti on erittäin turvallista. Olen matkoillani nähnyt myös näitä sorakenttiä, jotka toimivat autokauppoina ja joiden myyjät eivät välttämättä ole luottamusta herättäviä. Välttämällä näitä myyntipisteitä välttyy todennäköisesti myös monelta murheelta. Rauhallinen harkinta ja terveen maalaisjärjen käyttö takaavat onnistuneet ja hyvät kaupat.

Deniz J. Söderström
toimitusjohtaja

 

Toimintamme keskeisiä piirteitä ovat

Yksilöllinen palvelu. Jokainen tilaus on meille yhtä tärkeä ja pyrimme huomioimaan auton hankinnan yhteydessä niin monta seikkaa kuin suinkin on mahdollista. Palvelupaketit räätälöidään aina tapauskohtaisesti.

Avoimuus. Pyrimme pitämään hinnoittelumme selkeänä ja helposti tulkittavana. Jokaiseen kysymykseen on vastaus.

Edullisuus. Ajoneuvon tuominen omatoimisesti on kustannuksiltaan samaa luokkaa kuin provisiomme. Meidän hintamme sisältävät tietysti arvonlisäveron.

Luotettavuus. Asiakkaan etu on myös meidän etumme!

 

Denkku Automobile Oy / Latokarinkatu 3 / FI-20200 TURKU / mobile: +358 50 556 9475