Varaosien ja autotarvikkeiden tilaaminen

Toimitamme varaosia ja autotarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin. Käytännössä kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Asiakkaan tarvitsee vain ilmoittaa mitä hän tarvitsee ja mihin hintaan hän sen saisi. Me otamme selvää, saako sen vielä halvemmalla.

Välityspalvelun hinta muodostuu tuotteen ostohintaan perustuvaan prosenttiveloitukseen. Provisio on 15 % sataan euroon saakka ja ylimenevältä osalta 10 %. Minimiveloitus on viisi euroa. Provisiot sisältävät ostomaan arvonlisäverokannan mukaiset arvonlisäverot. Yli 10 000 euron tilauksista teemme yksilöllisen tarjouksen.

Esimerkiksi VW-kattoteline (hopean värinen):
Hinta Suomessa 244,00 euroa.
Hinta Saksassa 196,07 euroa.
Provisio 24,61 euroa.
Yhteensä 220,68 euroa, eli säästöä syntyy 23,32 euroa.

Yllä mainitussa esimerkissä on käytetty listahintoja. Ostaessamme tuotteita suuremmissa erissä saamme tuotteet vielä edullisemmin. Jos hankintahinta laskee, laskee luonnollisesti provisiokin samassa suhteessa, eli etu siirtyy suoraan asiakkaallemme!

Tilaaminen toimeksiantoperusteisesti

Toimitamme merkkitarvikkeet tai varaosat joko toimeksiantoperusteisesti tai jälleenmyyntiperusteisesti tilaustavarana, asiakkaan haluamalla tavalla.

Toimeksiantoperusteinen menettely edellyttää ennakkomaksua ja arvonlisävero määräytyy hankintamaan sovellettavan arvonlisäverokannan mukaan (Saksassa 19 % ja Ruotsissa 25 %). Tällä tavalla tuotteet ovat saatavissa mahdollisimman edulliseen hintaan, joten suosittelemme tätä menettelyä yksityisille asiakkaillemme. Toimeksiantohinnasto yllä.

Tilaustavarana jälleenmyytävät
merkkitarvikkeet ja varaosat

Tällä menettelyllä kaupankäynti on kuin mikä hyvänsä muukin tavanomainen jälleenmyynti. Tiedustelemalla ilmoitamme toimitushintamme ja ehtomme. Kauppaan sovelletaan normaalia Suomen 24 % arvonlisämenettelyä. Suosittelemme elinkeinonharjoittajille (mm. taksiautoilijat) ja tietysti yksityishenkilöille, jotka haluavat maksaa tuotteensa vasta toimituksen yhteydessä.

Denkku Automobile Oy / Latokarinkatu 3 / FI-20200 TURKU / mobile: +358 50 556 9475