Ekoauto edullisesti Saksasta

Denkku Automobile Oy kannustaa ekologiseen autoiluun ja tarjoaa 400 euron alennuksen toimeksiantopalkkion hinnasta kaikille vuoden 2016 loppuun mennessä Saksasta tuotaville kaasuautoille. Lisäksi Gasum tarjoaa kolmen kuukauden kaasut.

Alennus myönnetään myös sellaisille autoille, jotka muunnetaan tehdasvakioisista bensiini- tai dieselkäyttöisestä kulkemaan myös kaasulla. Tämä muutos on tehtävä ennen maahantuontia ja Denkku Automobile Oy auttaa tässä muutostyössä ilman lisähintaa. Asiakkaalle jää maksettavaksi vain paikallinen muutostyö, eli asennus ja laitteisto...........................................................UUTISARKISTO

Autoverotus kiristyy

17.10.2011

Näillä näkymin autoverotaulukkoa ollaan tiukentamassa kokonaisuudessaan, joten 1.1.2012 jälkeen tuotaville autoille määrätään korkeampi vero. Vero noussee keskimäärin tuhannella eurolla. Näin ollen tuontiautoa harkitsevan kannattaa tuoda autonsa vielä tämän vuoden puolella.

Denkku Automobile Oy haluaa kannustaa asiakkaitaan ja olemme päättäneet lykätä omat hinnankorotuksemme vuodenvaihteeseen siitä huolimatta, että yleinen hintatason nousu on jo nostanut kustannuksia.

Uudet tuontiprovisiot ovat 1.1.2012 alkaen:
• Saksa 1.900,00 € (nyt 1.750,00 €)
• Ruotsi 1.500,00 € (nyt 1.250,00 €)

-------

Sadan auton raja – 2011 myyntikampanja

Yllä mainittu raja ylittyy meneillään olevan vuoden aikana. Tämän kunniaksi tarjoamme sadannen toimeksiantosopimuksen puoleen hintaan. Teemme sadannesta autosta case-esimerkkivideon, jossa esittelemme tuontiprosessin kulun alusta loppuun.

-------

Vuoden 2010 myyntikampanja

Vuosi 2010 mennään periaatteella ”kaverille kans”. Jos tiedossasi on kaveri, tuttava, sukulainen tai naapuri joka on hankkimassa autoa, tehkää toimeksianto porukalla. Myönnämme normaalihinnoista alennusta silloin seuraavasti:

Tilausporukan koko määräytyy samanaikaisesti tehtävien toimeksiantojen mukaan, eli toimeksiannot tulee tehdä yhdellä kertaa.

Mainosta meitä, saat lisäalennuksen toimeksiannosta

Edellä mainittujen alennusten lisäksi tarjoamme mahdollisuutta mainostaa meitä ja saada lisää alennusta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin pitää toimitetun auton takalasissa ikkunamainosta 6 kk tai vuoden (sopimuksen mukaan). Kuuden kuukauden takalasitarran pidosta myönnämme 50 € alennuksen ja vuoden mainoksesta 100 € alennuksen. Tämän alennuksen saa tietysti myös yksittäiseen toimeksiantoon.

-------

Uudistetut toimitilat käytössä

16.1.2010

Yrityksemme uudistetut toimitilat on otettu käyttöön. Toimisto- ja asiakaspalvelutilat remontoitiin loppuvuodesta 2009 ja otimme uudistetut tilat käyttöön vuodenvaihteen jälkeen.

Olemme myös parantaneet ajoneuvojen Toimitus haluttuun osoitteeseen -palvelua siten, että Vaasan Vaskiluodon satamaa on mahdollista käyttää laskennallisena lähtöpaikkana aikaisempien Turun tai Helsingin Vuosaaren sataman lisäksi.

-------

BMW:n alkuperäisvaraosat ja -tarvikkeet edullisesti

13.9.2009

Denkku Automobilella on heinäkuusta lähtien ollut alkuperäisvaraosien ja -tarvikkeiden ostosopimus BMW:n kanssa. Samainen sopimus kattaa myös Mini Cooperin ja Jeepin valikoiman.

Yrityksemme ostosopimukset ovat tällä hetkellä seuraavat:
- Volkswagen,
- Volvo,
- Ford,
- Mazda,
- Citroën,
- BMW,
- Jeep ja
- Mini Cooper.

Meneillään ovat myös neuvottelut Mercedes Benzin, Skodan ja Audin kanssa sekä tunnusteluja muiden valmistajien kanssa. Kertaostoksistakin on yleensä saatavissa hieman alennuksia, jolloin osien ja tarvikkeiden hinnoissa päästään yrityksemme provisio mukaan lukien hyvin lähelle saksalaista vähittäismyyntihintaa.

-------

Nyt meiltä varaosat ja tarvikkeet myös Citroëniin

21.6.2009

Denkku Automobilella on ostosopimukset Volkswagenin, Fordin, Volvon, Mazdan ja Citroënin varaosiin ja tarvikkeisiin.

Neuvottelemme jatkuvasti eri automerkkien kanssa ostosopimuksista. Näin voimme tarjota varaosia ja tarvikkeita edellämainittuihin tuontiautoihin ilman provisiota, eli asiakkaamme saa tarvitsemansa tuotteet Saksan jälleenmyyntihinnoin. Myös tilausasiakkaille on tarjolla varaosia ja tarvikkeita näihin merkkeihin edullisesti.

-------

Autoverotus muuttui 1.4.2009
Tuontiautojen suhteen kaikki on ennallaan

13.4.2009

Yksityisen autojen, EU:n alueelta tapahtuvan, tuonnin veron määrässä ei tämän muutoksen myötä tapahtunut tosiasiassa minkäänlaista muutosta. Aikaisemmin veron määrä muodostui siten, että autolle laskettiin tuonnin yhteydessä vero ja tämän veron päälle laskettiin 22 % arvonlisävero. Tämä arvonlisävero todettiin EY-tuomioistuimessa syrjiväksi ja siksi sitä ei olisi saanut periä yksityishenkilöiltä. Näin ollen tämä arvonlisävero poistui 1.4.2009 ja vastaavasti autoveron määrää korotettiin 22 %. Maksettava veron määrä säilyy siis samana!

Lue aiheesta lisää Tekniikan maailmasta. Linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Muutoksesta hyötyvät takautuvasti ne henkilöt, jotka ovat tuoneet auton toisesta EU-maasta 1.1.2006 - 31.3.2009 välisenä aikana, koska heiltä perityt arvonlisäverot on palautettava. Tällä saattaa olla pieni vaikutus yksityisesti myytävien käytettyjen autojen hintoihin, koska niillä henkilöillä, jotka ovat tuoneet autoja kyseisenä ajanjaksona, on odotettavissa pientä veronpalautusta ja osa palautuksesta saattaa siirtyä toteutuviin kauppahintoihin. 19.3. – 31.3. välisenä aikana tuotujen autojen kohdalla alennus saattaa olla välitön, sillä tuolla aikavälillä arvonlisäveroa ei peritty lainkaan ja veroprosentti oli alempi. Mutta tuodut automäärät ovat niin pienet, ettei sillä ole suurtakaan vaikutusta käytettyjen autojen hintoihin.

Loppujen lopuksi mikään ei ole käytännössä muuttunut. Autoja kannattaa edelleen tuoda, ihan samasta syystä kuin aina ennenkin.

-------

Autontuontitoimeksiannon lunastusturva
- ostajan lisäturva, jos kauppa kaduttaa

11.1.2009

Asiakkaan halutessa myönnämme toimeksiannosta tuotaville ajoneuvoillemme lunastusturvan, eli asiakkaan ollessa tyytymätön tilaamaansa ajoneuvoon me lunastamme sen samalla kauppasummalla jonka asiakas on siitä maksanut.

Lunastusturvan ottaminen toimeksiantoon on vapaaehtoista, eikä siitä koidu lisämaksua. Lunastusturva on voimassa kaksi viikkoa (14 vrk) ajoneuvon luovutuksesta, mukaan lukien luovutuspäivä.

Normaali kuluminen ei vaikuta lunastusturvaan (sopimusehdot erikseen). Huolimattomasta käytöstä tai laiminlyönnistä seuraavat korjauskulut vähennetään lunastussummasta. Liikennevahinkoasioissa käännytään normaalisti asianosaisten vakuutusyhtiöiden puoleen.

Pidennetty lunastusturva, lisää harkinta-aikaa

Lunastusturvan voi lisämaksusta pidentää kuukauteen tai kahteen kuukauteen.

Lunastusturvan pidentäminen kuukauteen maksaa 2 % kauppakirjan mukaisesta kauppasummasta, kuitenkin vähintään 300 euroa.

Lunastusturvan pidentäminen kahteen kuukauteen maksaa 6 % kauppakirjan mukaisesta kauppasummasta, kuitenkin vähintään 800 euroa.

Toimeksiantopalkkioita emme lunastusturvan lunastuksen yhteydessä palauta.

Seuraavalle toimeksiannolle myönnämme 50 % alennuksen. Alennus on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä toimeksiannosta, alkaen lunastuspäivästä.Denkku Automobile Oy / Latokarinkatu 3 / FI-20200 TURKU / mobile: +358 50 556 9475