Kuljettajavuokraus
Turun taksiautoilijoille

Yrityksemme tarjoaa taksinkuljettajien vuokrauspalvelua takseille, joiden asemapaikka on Turku. Hinnoittelussa on pyritty siihen, että kulut ovat samat kuin kuljettajan suorassa palkkauksessa. Tämän palvelun etu on ennen kaikkea siinä, että sovitut vuorot ajetaan, eikä yrittäjälle koidu huolta mahdollisesta kuljettajan sairastumisesta tai muusta vastaavasta tilanteesta.

Lisäksi uskallamme väittää, että kuljettajamme ovat motivoituneita ja pyrkivät ajamaan hyvän tuloksen, koska omassa palkkauksessaan kuljettajillemme on laadittu yksilölliset tulostavoitteet.

Edellisen lisäksi olemme laatineet hinnoittelumme siten, että hiljaisena aikana yrittäjä saa suuremman osan myynnistä. Vastaavasti meidän veloituksemme (prosenttiosuus) kasvaa myynnin kasvaessa. Tämä on porrastettu siten, että kokonaisveloitus ei kasva, vaan provisioposentti on aina suurempi määrätyn rajan ylittyessä.

Autoilijan tallin sijainnilla Turun seudulla ei ole suurtakaan merkitystä, koska kaikilla kuljettajillamme on työsuhde-etuna auton käyttöetu.

Provisiomme:

Nettomyynti työvuorosta: Laskutettava provisioprosentti:
0-99,90 € 52 %
100-199,90 € 54%
200-299,90 € 56%
300 € - 58%

Laskutettavan summan päälle lisätään 23 % arvonlisävero. Provisiomme sisältää kaikki työnantajakulut (työntekijöiden tapaturmavakuutuksen, eläkevakuutusmaksut, lomarahat jne.).

Yllämainittu hinnasto on perusprosentti. Seuraavat seikat muuttavat provisiprosentteja seuraavasti:

Kokematon kuljettaja:
Alle 20 työvuoron kokemus taksinkuljettajana - 10 prosenttiyksikköä.
Alle 100 (mutta vähintään 21) työvuoron kokemus taksinkuljettajan - 5 prosenttiyksikköä.

Hälytysluonteisen tai kiireellisesti tarvittavan kuljettajan lisä:
Alle 14 vrk työvuoron alkuun + 7 prosenttiyksikköä.
Alle 72 tuntia työvuoron alkuun + 12 prosenttiyksikköä.

Kokenut kuljettaja:
Yli 1000 työvuoron kokemus taksinkuljettajana + 2 prosenttiyksikköä.

Lisäksi sopimuksiin voidaan listätä sopimussakko, jonka summa sovitaan erikseen. Tämä on sellaisia tapauksia varten, ettei yrityksemme työntekijä suoritakaan työvuoroaan ja vastaavasti autoilijalla ei ole autoa ajettavaksi (esim. 100 € kertakorvaus/ajamaton työvuoro).

Lisäpalveluna toimitamme tilatut varaosat ja tarvikkeet suoraan autoon, silloin kun autoilija on vuokrannut meiltä kuljettajan ja tilannut osat tai tarvikkeet ennen kyseistä vuoroa (tämä saatavuuden mukaan; eli sellaisten osien suhteen, joita meillä on varastossa toimitettavaksi heti, tai tilaus on tehty ajoissa ja olemme antaneet toimituspäivän joka on ennen vuokrakuljettaja työvuoroa).

Voisi esimerkiksi ajatella, että autolle on tulossa määräaikaishuolto ennen vuokrakuljettajan vuoroa. Autoilija on tilannut tarvikkeet ennen kyseistä vuoroa, jolloin vuokrakuljettaja tulee ajamaan vuoron ja tuo samalla mukanaan nämä tilatut tuotteet. Autoilija vie autonsa huoltoon ja säästää tarvikekuluissa mahdollisesti jopa toista sataa euroa, kaiken kaikkiaan hyvin pienellä vaivalla.

 

Denkku Automobile Oy / Latokarinkatu 3 / FI-20200 TURKU / mobile: +358 50 556 9475