Vaikea valinta? Mikä auto on hyvä ja sopiva?
Mikä kannattaa tuoda?

Asiakkaallamme on todennäköisesti käsitys siitä, minkälaisen auton tarpeessa hän on. Tiedossa on mahdollisesti jo merkki ja malli, mutta runsaudenpula aiheuttaa helposti valinnan vaikeuden. Ei hätää! Me autamme mielellämme sopivien kohteiden etsinnässä jotta hankittava kohde on odotusten mukainen. Voimme myös ilmaista mielipiteemme ehdotetuista kohteista, mutta lähtökohta on se, että asiakas tietää mitä hän haluaa.

Onko myytävä auto nyt varmasti niin hyvä, kuin ilmoitus antaa uskoa?

Käymme henkilökohtaisesti paikan päällä tarkastamassa kohteen ja olemme vähintään puhelinyhteydessä ostajaan ennen kaupantekoa. Tarvittaessa voimme ottaa kuvia kohteesta ja lähettää ne sähköpostitse toimeksiantajalle ennen ostopäätöstä.

Saanko autoni turvallisesti Suomeen?

Saksasta tuotuihin autoihin tulee Saksan tilapäinen rekisteröinti. Ruotsista tuotavien ajoneuvojen kohdalla vakuutus tulee saattaa voimaan toimeksiantajan vakuutusyhtiössä. Tämä toimenpide on välttämätön myös silloin kun asianosainen hakee autonsa itse. Pyydämme myös aina toimeksiantoa vastaanottaessamme muistuttamaan kaskosta. Eli asiakkaan halutessa laitamme myös kaskon voimaan. Kasko on tällöin voimassa auton ostohetkestä lähtien. Aina kulloisenkin tilanteen mukaan rahtaamme ajoneuvot joko rahtina tai ajamalla ne itse Suomeen.

Liikaa paperitöitä?

Toimeksiantosopimuksen liitteenä toimitamme myös kaikki muut tarvittavat asiakirjat allekirjoitettavaksi, jolloin luovutuksen yhteydessä kaikki on jo valmiiksi asianmukaisessa kunnossa.

Lisävarusteet ja tarvikkeet tuontiautoon

Autoon on usein tarpeen hankkia lisävarusteita kuten taakkatelineitä, erikoisvanteita ja lattiamattoja. Ostamme asiakkaan haluamat tarvikkeet paikan päältä, paikallisin hinnoin.

Lisävarusteiden asennus

Jos asiakkaan ostamassa autossa ei ole esimerkiksi vetokoukkua, hankimme sellaisen ja asennutamme sen paikan päällä. Paikallisin hinnoin, tietysti!

Sijaisauto

Sijaisautopalvelun tarkoituksena on auttaa asiakasta tilanteessa, jossa hän on saanut oman autonsa myytyä, mutta ei ole vielä saanut tilaamaansa autoa. Autohan on tunnetusti aika monelle meistä varsin välttämätön päivittäisessä elämässä.

Toimitus kotiin

Sopimuksesta toimitamme ajoneuvon ennalta sovittuun paikkaan.

 

Denkku Automobile Oy / Latokarinkatu 3 / FI-20200 TURKU / mobile: +358 50 556 9475